AH Recruitment

Bouw & Civiel

Werkwijze

  1. Algemene informatie
  2. Informatie voor kandidaten
  3. Informatie voor opdrachtgevers

Algemene informatie

AH Recruitment is een intermediair opgericht in 2010, na jarenlange ervaring in dienstverband binnen de branche. Onze opdrachtgevers bevinden zich zowel in de publieke sector als bij private partijen in de bouw en civiel technische sector. Overheden, ingenieursbureaus, architectenbureaus en aannemers op zowel lokaal als nationaal niveau behoren tot onze klantengroep.

De jarenlange ervaring met arbeidsbemiddeling binnen de bouw en civiele techniek, een zeer omvangrijk netwerk, een vanzelfsprekende discrete werkwijze en een hoge kwaliteit van dienstverlening maakt ons tot een betrouwbare en vakkundige partner bij het vinden van de juiste kandidaat en/of functie.

Wij beoordelen ons niet alleen zelf maar laten dat ook graag aan anderen over. Wij ontvangen feedback van derden om vervolgens onze dienstverlening hierop af te stemmen en te optimaliseren. Onder tabblad referenties leest u hier meer over. Het overzicht van de door ons ingevulde opdrachten geeft u een gedetailleerd beeld van onze dienstverlening. Tevens treft u hier ook een overzicht aan van onze beschikbare kandidaten.


Top

Informatie voor kandidaten

Steeds meer mensen maken gebruik van recruiters om hen bij te staan bij het vinden van de juiste baan. AH Recruitment kan u geheel vrijblijvend en kosteloos adviseren tijdens dit proces.

Het grootste gedeelte van onze vacatures vullen wij in middels werving en selectie. Het kan hier gaan om een directe indiensttreding bij onze opdrachtgever als wel een indirecte indiensttreding waarbij men de detacheringperiode ziet als een aanloop naar een structureel dienstverband. Bij elke vacature wordt in kaart gebracht wat de wensen tot de invulling zijn en dit wordt altijd met de kandidaat besproken. Uiteindelijk bepalen kandidaat en opdrachtgever de voorwaarden en blijft AH Recruitment gedurende het gehele proces als adviseur optreden. Wij hebben ook geregeld tijdelijke opdrachten die op projectbasis dan wel op interim basis (bij vervangingsvraag) kunnen worden ingevuld. Deze kunnen interessant zijn voor interim-managers of freelancers.


Top

Informatie voor opdrachtgevers

Steeds meer werkgevers maken gebruik van recruiters om hen bij te staan bij het vinden van de juiste kandidaat. Indien het u niet lukt om zelf de juiste medewerker te vinden dan wel dat u er gewoonweg de tijd niet voor heeft of wilt maken, kunt u AH Recruitment inschakelen. Als intermediair opereren wij continu op het snijvlak van vraag en aanbod. Wij selecteren op basis van uw maatwerk criteria. Vervolgens presenteren wij alleen kandidaten aan u die ons toestemming verlenen.

Wij doen dit middels het ‘no cure, no pay’ principe. Al onze acties zijn kosteloos totdat er sprake is van een overeenkomst/arbeidsrelatie met u en de door AH Recruitment gepresenteerde kandidaat. Vanaf dan gaan de Algemene voorwaarden gelden zoals vermeld op deze website en die bij het presenteren van een kandidaat worden meegezonden. Tevens brengen wij een offerte uit, gelijktijdig met de verzending van het profiel van de kandidaat. Indien het ons niet direct lukt om de geschikte kandidaat te vinden blijven wij voor u werven en selecteren zolang uw vacature actueel blijft. Een vacature plaatsen bij AH Recruitment is dus een continu proces en geen momentopname.

Wij bieden onderstaande mogelijkheden voor de bemiddeling van kandidaten:


Top

Hosting door DigitaalWerk PC-reparaties
Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer