AH Recruitment

Bouw & Civiel

Referenties

  1. Referentie
  2. Ingevulde opdrachten

Referentie

Terug in Nederland na een iets te lange sabbatical was het zaak om z.s.m. weer aan de slag te gaan. Mark heeft daarbij uitstekend geholpen door direct actie te ondernemen. Hij heeft een groot netwerk en mede daardoor had ik een aantal interessante gesprekken. Na ca. een maand was ik weer aan de slag. Mark, nogmaals dank!

Andrť BarendrechtMet Mark heb ik de laatste jaren altijd met plezier contact onderhouden. Ook wanneer hij van werkgever veranderde. Dit komt omdat Mark met echte interesse kan luisteren en daardoor goed adviseert waarbij menselijke waarde centraal staan. Ik zie Mark dan ook als een goede adviseur in plaats van een snelle verkoper zoals, ik†heb ervaren,†toch veel voorkomt in de detacheringbranche. Dit levert zowel voor de opdrachtgever als de potentiŽle werknemer een toegevoegde waarde op, door een grotere kans op een goede match, ook mede gevormd door een langere termijnvisie i.p.v. het korte termijn denken. Ik wens Mark dan ook alle succes toe met zijn bedrijf en blijf dan ook persoonlijk graag met hem in contact.

Groet RobIk heb Mark leren kennen tijdens mijn zoektocht naar een baan nadat ik was afgestudeerd. Tijdens ons eerste gesprek werd mij al snel duidelijk dat Mark een open, eerlijk en enthousiast persoon is. Ik heb nooit het gevoel gehad dat er verhaaltjes werden opgehangen en merkte dat Mark ook duidelijk zei waar het op stond. Na het gesprek heeft Mark al vlug contact gezocht met zijn netwerk in de civiele branche en reacties hierop binnen een korte tijd aan mij doorgegeven. Door deze snelle acties kon ik opmaken dat Mark zich erg betrokken voelde in mijn zoektocht naar een startersfunctie. Nadat ik door Mark werd voorgesteld aan zijn connecties bleef de interesse naar de vordering vanuit zijn kant en zelfs toen ik aan het werk was kreeg ik nog een aantal telefoontjes.

JornIk zit nu via Mark als calculator op Aruba. Mark heeft voor mij inmiddels 2x naar volle tevredenheid aan een nieuwe baan geholpen. De eerste keer was ik een beetje klaar met die grote bouwmaatschappijen terwijl mijn passie toch bij de grote projecten lag. Dankzij het zeer uitgebreide netwerk van Mark in de bouwwereld ben ik terecht gekomen bij een relatief klein bouwkundig bureau met grote opdrachtgevers in de bouwwereld. Hier heb ik 3 jaar met volle tevredenheid gewerkt tot ik het tijd vond weer eens iets anders te gaan doen. Ik wilde voor mezelf beginnen maar heb ook weer contact gezocht met Mark. Ik heb gevraagd of hij nog iets leuks wist als het maar geen aannemersbedrijf was. Binnen 2 weken had hij een vacature voor mij als calculator op Aruba. Dit leek mij wel wat en Mark heeft vervolgens de eerste contacten gelegd en afspraken gemaakt. Weer 2 weken later had ik de baan en ben vertrokken naar Aruba. Ik heb het erg naar mijn zin en ben voorlopig niet van plan terug te komen. Mark wederom bedankt voor je diensten en mocht ik toch terug komen naar Nederland dan zal ik zeker weer contact met je opnemen.

Groeten uit zonnig Aruba, Henk


Top

Ingevulde opdrachten

Hieronder treft u een selectie van onze ingevulde opdrachten in het jaar 2013:Soort aannemer Opdracht
Bouwkundig aannemer Uitvoerder bouw
Civiele aannemer Werkvoorbereider Civiel
Bouwkundig aannemer Calculator Aruba bouw
Bouwkundig aannemer Uitvoerder bouw
Bouwkundig aannemer Werkvoorbereider bouw
Adviesbureau Content Manager
Ingenieursbureau Tekenaar/ontwerper civiel
Gemeente Civiel technisch opzichter

Top

Hosting door DigitaalWerk PC-reparaties
Sitemap Algemene voorwaarden Disclaimer